Celebrități și poveștile lor despre cai

Dacă este prețuit, probabil că existența unui cal în viața oamenilor le poate înzeci potențialul. Toți cei care au fost atinși de farmecul cailor și-au schimbat viața într-un fel sau altul. Caii au puterea aceasta fenomenală de a ne inspira și de a ne face să ne bucurăm într-un fel unic. Chiar și celebritățile au descoperit faptul că un cal aduce echilibru, liniște și multă fericire.

Viggo Mortensen

Poate cel mai bine îl cunoașteți pe celebrul actor din filmul Stăpânul Inelelor sau Hidalgo. Însă probabil mai puțin cunoscut este faptul că el a cumparat trei dintre caii cu care a lucrat în timpul filmărilor trilogiei Stăpânul Inelelor. Mai mult de atât, a publicat o carte cu fotografii despre cai intitulată The Horse is Good.

Viggo are obiceiul de a adopta caii alături de care joacă în filme. El a cumpărat calul TJ din filmul „Hidalgo”. L-a cumpărat și pe Eurayus, unul dintre caii alături de care a filmat pentru Stăpânul Inelelor. Apoi, l-a cumpărat pe Kenny, calul pe care a călărit la începutul filmului Cele Două Turnuri.

Viggo Mortensen în filmul Hidalgo

Viggo Mortensen în filmul Stăpânul Inelelor

Johnny Depp

Actorul a și-a arătat priceperea în ale călăriei în multe filme, cum ar fi: Dead Man, Lone Ranger și The Man Who Cried. Îndată ce filmarile pentru Sleepy Hollow s-au încheiat, actorul l-a adoptat pe Goldeneye (calul care vedea cu un singur ochi).

Johnny Depp în filmul Sleepy Hollow (Legenda călărețului fără cap)

Richard Gere

Actorul deține o fermă unde călărește împreună cu familia sa. Îi plac în special caii Appaloosa și este implicat în fundația Chief Joseph, al cărei rol este acela de a proteja cultura Nez Perce. Cultură care include caii Appaloosa.

Richard Gere în filmul First Knight (Cavalerii mesei rotunde)

Julia Roberts

Actrița este o fană înfocată în ceea ce privește caii. Copil fiind, a participat la curse rodeo cu butoaie. Ea deține o fermă în New Mexico. Poate va amintiți de filmul Runaway Bride în care a jucat alături de Richard Gere. Sau poate cunoașteți filmul documentar Wild Horses of Mongolia, unde a trait alături de nomazi și alături de caii lor sălbatici.

Julia Roberts în filmele Wild Horses of Mongolia (Caii sălbatici din Mongolia) și Runaway Bride (De bunăvoie şi nesilită de nimeni)

Patrick Swayze

Actorul iubea foarte mult caii, și în special caii arabi. Probabil că deja cunoașteți calul său Tammen. Patrick Swayze începuse propriul program de reproducere al cailor arabi la ferma sa din New Mexico.

Patrick Swayze alături de Tammen.

Shania Twain

Iubește caii și i-a inclus chiar în spectacolele ei. Ea spune: „mereu mi-am dorit să includ caii cât mai mult în viața mea. De prima dată când am fost în preajma lor, nu mi-am mai dorit să mai plec … trăiesc un vis să îi pot aduce chiar și în spectacole”. Ea mai spune că „Există o încredere anume care are loc între oameni și cai, aceasta e ceea ce doresc să arăt lumii atunci când îi aduc pe scenă.”

Shania Twain în timpul unei parade prin Las Vegas, iar apoi în timpul unui concert.

Brad Pitt

Actorul nu are nevoie de o introducere. El a filmat alături de cai în mai multe filme. Acesta a cumpărat chiar șase ponei Shetland pentru cei șase copii ai săi. El spune că „să învăț copii să călărească necesită ceva timp și efort, însă cred că merită … cel mai bine pentru ei e să învețe călăria încă de mici”.

Brad Pitt în filmul Legends of the fall (Legendele toamnei) și în filmul Fury (Furia)

Nicole Kidman

Actrița și-a descoperit dragostea de cai în timpul filmărilor pentru filmul Australia în 2008. Actriței i-au plăcut caii atât de mult încât a cumpărat o fermă în Australia. Acum ea are cai și încearcă să petreacă cât mai mult timp în preajma lor.

Nicole Kidman în filmul Far and Away (Departe, departe)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: